A legjobbat a legjobbaknak.

Bajnokok Életmód Programja

Bajnokok Életmód Programja

-160 kg

2018. január 11. - Timex

- 160 KG

Adatok, grafikonok? Nem, abszolút nem-ezek az ONLINE program dokumentált SIKEREI /név, korosztály, ország/!

Júniusban az összfogyás a fogyasztási szakaszban lévő 62 bajnokomnál mindösszesen 160 kg!!!!

06_-160_kg_1.jpgIgazi nemzetközi csapat - Hollandia, Anglia, USA, Írország, Németország, Svédország, Szlovákia, Magyarország, de mind magyarok eredményei!

Ezek nem csak hiteles statisztikák - ezek a bajnokaim EREDMÉNYEI, SIKEREI! De az egész Bajnokok online program nem az eredményekről szól, nem az erő-állóképesség növekedésről, bombaformáról - nem, ettől sokkal többről. Az útról, amit bejársz közben, az önbizalom növekedésről, és arról, hogy megtanulsz a sok kis apró győzelemből győzni. Ez egy eszköz a kezedben, a mindennapokban, amivel kialakítod a győztes attitűdöt.

06_-160_kg_1.jpgLegyetek bajnokok a mindennapokban!

/A 160 bajnokból vannak izomépítők, élsportolók, betegségük ellen életmóddal harcolók, állapotos kismamák, ők nem részesei a statisztikának./

Legyetek bajnokok a mindennapokban!

www.csabibettina.hu

06_-160_kg_3.jpg 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bajnokblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9813565791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása