A legjobbat a legjobbaknak.

Bajnokok Életmód Programja

Bajnokok Életmód Programja

New York 7080 km - pipa!

2018. január 11. - Timex

„Az orvos szerint endimetriózis sincs! Ultrahangos vizsgálatkor PCOS-t látott, de az eredmények szerint minden rendben! Alig hittem el, de ezek szerint legyőztük a betegséget!” pipa!

Hogy jön ez a kettő össze?

Női magazinok csodadiétáinak, önsegélyező könyvek, divatdiéták, „nagy megmondó” edzők olvasása helyett inkább próbálj meg egy gondolatot elültetni a fejedben: „amit képességeim lehetővé tesznek, annak keretei között bármit meg tudok tenni!”

ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ mindenkinek, aki részt vett a Virtuális Bajnokok Edzése New Yorkig - 7080 km összegyűjtésében.

Bizony, 7080 km-t szedtünk össze 2 hét alatt- az én bajnokaim, thai boxosok, karatésok, kajakosok, triatlonosok, együtt, kart karba öltve egy vitálisabb élet népszerűsítése érdekében!

A megtett km-eket ezúttal szeretném felajánlani Biro-Garisa Ibolya számára. Miért?

Szeptember a PCOS hónapja, tudtad?

09_new_york_7080_km.jpgA Bajnokok Életmód Programban van egy kis gyöngyszemem, egy fiatal, Németországban élő lány, aki hihetetlen tűzzel, kitartással vetette bele magát az „életmódváltásba”.

A testünk a lelkünk otthona, amit fejlesztenünk, edzenünk kell, s mindeközben pedig MOSOLYOGNI, és élvezni az utat. Amennyiben egy minőségi, tudatos életet szeretnél élni, viszonylag egyszerűbb dolgod van. Ibolya nőgyógyászati műtét után került hozzám, lelkileg a padlón, kételkedve, megszenvedve. Az első hónapban csak étkezési tervet kapott, aztán kezdtünk el edzeni vele. Neki az egészsége volt a tét. Mindent megtett a képességei szerint egy teljes életért.

Biro-Garisa Ibolya: „Egy csodás hírem is van, megjöttek véreredmények és a pajzsmirigy meg a másik eredmény is amit néztek a betegségre vonatkozóan, teljesen tökéletes értékeim lettek! Az orvos szerint endimetriózis sincs! Ultrahangos vizsgálatkor PCOS-t látott, de az eredmények szerint minden rendben! Alig hittem el, de ezek szerint legyőztük a betegséget!”

Az edzés mellett az étkezés betartása és a pozitív mentális állapot is 100%-os odafigyelést igényel. Ibolya ezt is teljesítette. A 7080 km tehát az övé. És nagyon köszönöm mindenkinek, aki közreműködött benne!

Legyetek bajnokok a mindennapokban!

www.csabibettina.hu

bajnokok_program_logo.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bajnokblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9813565853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása